Wie zoekt het uit?

Noelle Mes, 30 jaar. En als sinds jaar en dag gek op dingen uitzoeken. Tal van onderwerpen heb ik uitgezocht, van hoe je een school kunt starten en welke regels en formulieren daar allemaal bij komen kijken, tot hoe je zelf plastic kunt recyclen. Toen steeds meer mensen in mijn omgeving mij inschakelden bij kleine klusjes als abonnementen en verzekeringen, en later ook grotere dingen vroegen uit te zoeken als vergunningen, begreep ik dat er heel veel mensen zijn die dit niet zo leuk vinden als ik. Ik zocht met liefde alles uit en verzocht zelf om steeds meer.
Ondertussen bleef ik maar zoeken naar de ideale baan. Of in elk geval iets wat in de buurt komt. Helaas, die bleek er gewoon niet te zijn. Een functie als ‘uitzoeker’ bestaat niet. Daarom heb ik deze zelf gecreëerd! Nu doe ik wat ik het liefste doe, en hoef jij het niet meer te doen. Win-win!

januari 4, 2018